Morvai Krisztina és a Jobbik ugyan úgy fél, mint a többi párt. Öt százalékon állnak, így a parlamentbe való bekerülés már nemcsak egy utópikus álom. Egyre többen csatlakoznak hozzájuk, főként fiatalok, akik állításuk szerint szeretik a hazájukat, és el akarják kergetni ezt a mocskos, magukat politikusoknak nevező bandát. Ez mind szép és jó, de Morvaiék nem azért akarnak előrehozott választást, hogy jobb legyen a népnek. Egyszerűen félnek, hogy ez az 5% hirtelen lecsökken 3-ra, és újabb 4 évig (esetleges jövőbeli kormánybuktatás esetén a futamidő csökkenhet) kell szapulni mindenkit, hogy megerősödjön a szavazótáboruk. Így holnap 18:30-kor tüntetni mennek. Nem tudjuk, hogy Bajnaitól vagy az egyre agresszívabb Morvai Krisztináltól féljünk-e jobban...

 

Az előrehozott választásokért tart tüntetést a Jobbik Magyarországért Mozgalom Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt hegyvidéki villája előtt (XII. kerület, Szarvas G. u. 26/B, Dániel köz - a lakcímért köszönet a Kuruc.info hírportálnak) április 2-án, csütörtökön 18:30-tól. A Magyar Gárda által biztosított rendezvényen felszólal: ifj. Hegedűs Loránt református lelkipásztor, Morvai Krisztina, a Jobbik EP-listavezetője, Szilágyi György, a Nemzeti Egyletek főkoordinátora, valamint Vona Gábor, a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke.

Ne hagyjuk, hogy a választópolgárok megkérdezése nélkül ültessenek a nyakunkra bárkit kormányfőnek, és különösen ne egy népnyúzó rablóprivatizátort!

Címkék: politika tüntetés jobbik szégyen káosz morvai bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://sikator.blog.hu/api/trackback/id/tr891040156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása