Az RTL Klub lekapta a műsorról a Gagyinátor: Szar(a) Conor krónikáit. Összesen négy epizódot bírt ki ez, a minden igényességet mellőző sorozat. A premiert közel egymillió néző látta, a legutolsó részt azonban már csak 700 ezer. Mivel ezt a TV2 született feleségek ismétlései is verték, a programigazgatóság úgy döntött, hogy egy másik újoncot küldd csatasorba. A mentalista című sorozat igazán jó nyitást produkált és az elmúlt hetekben is szépen teljesített. Eme remekmű –véleményünk szerint- még Dr. House-t is kiüti a ringből.

 

Így történhetett meg az, hogy keddre rakták át a mentalistát, hétfőn pedig a CSI: Miami helyszínelők lépnek harcba a nézettségért. Kíváncsian várjuk a nézettségi statisztikákat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sikator.blog.hu/api/trackback/id/tr26972587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wolfgang (törölt) 2009.03.01. 15:34:49

Én vagyok az első hozzászóló, de csak azért, hogy elmondjam: a jópofizó szóviccektől csak még fosabb a blogod, mint általában.

Egy Sarah Cronicles rajongó.

Manse Everard 2009.03.01. 17:03:54

Nem furcsa hogy Magyarországon szinte minden scifi megbukik.
Csillagkapu. SGA, Csillagközi invázió, stb itt ebben az országban csak az agymosó nyálak futnak, ez megy az átlag színvonalához.
Nekem az a véleményem hogy azokat a nézőket akik ilyen sorozatot szeretik nevezzük mondjuk annak a hétszázezernek azt el is veszítették mert az nem áll le vészhelyzetet vagy hasonló témájú filmeket nézni aki scifit szereti hanem keres magának egy megfelelőbb csatornát már ha van ilyen.

MagyarSikator 2009.03.01. 20:18:28

@Wolfgang: Köszönjük az építő jellegű kritikád :)
@Manse Everard: Szerintem át fogják tenni az AXN Scifi-re
süti beállítások módosítása