Kuruzsló a TV2 új sztárja!

 2009.02.27. 19:14

Kuruzsló a TV2 új sztárja! Az elmúlt év nem sok jóval kecsegtetett a TV2 számára. Rengeteg új műsort tűzött a képernyőre mégis, a konkurens csatorna jóval szebb nézettségi adatokat tudott produkálni. A délutáni eresztés azonban mindegyik kereskedelmi adón a 0-val egyenlő, így történhetett meg az, hogy a Mónika Show alázott ebben az idősávban. A Móunika Shó egy nagy kamumaszlag. A nézettség kedvéért egymásnak ugrasztják a fizetett statisztákat. Gyakran pedig betanult humoros(?) monológokat adnak le, amit az unatkozó, magukkal kezdeni nem tudó háziasszonyok és nyugdíjasok szívesen néznek.

[A jubileumi adásra készítették ezt a mélyinformatív részt]

A TV2 is be akart szállni a buliba és előkerestek egy olyan ismeretlen, egzotikus- arab terroristára hasonlító- személyt, aki képes megvezetni a társadalmat. Meg kell jegyezni, hogy a mi b(h)arátunk, Joshi, szívvel-lélekkel oktatja ki az embereket. Beszélőkéje az van, ugyanis amikor még nem volt ,,médiasztár” el kellett magát tartania a kuruzslásból. Persze, most a Joshi fanok kotorászhatják elő a vudubabákat, mert inkorrektek voltunk, de leszarjuk. A mi értelmezésünkben a sorselemzők egyszerű csalók, akik megpróbálják lenyúlni az ártatlan, elkeseredett, naiv embereket. A műsor alatt futó SMS csíkról meg inkább nem mondanánk semmit. Öntömjénezés felsőfokon

Címkék: tv2 show mónika joshi bharat

A bejegyzés trackback címe:

https://sikator.blog.hu/api/trackback/id/tr8970394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása