Beégett a Nol.hu

 2009.02.20. 18:15

Alapjában rengette meg a magyar társadalmat a kiskunlacházai brutális gyilkosság. A mindössze 14 éves Horák Nórának az volt az egyetlen hibája, hogy rosszkor volt rossz helyen. A környéken mindenki tudta, hogy ki a tettes, mégis a rendőrség a mai napig nem tudta lezárni ezt az ügyet. A Kuruc.info és a Mária Rádió felemelte a hangját, hogy miért nem képes az ORFK nyomravezetői díjat kitűzni, ha már egyszer a saját bénázásaik miatt nem tudják előrébb juttatni az ügyet. A Népszabadság Online megtudta, hogy Bencze József végre észbe kapott (vagy csak pár pillanatra kitisztult az elméje) és 10 millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel. Ez mind szép és jó lenne, csupán annyi a gond, hogy a NOL újságírója egy idióta. Nem is értjük, hogyan is történhet meg, hogy az áldozat nevét egyszerűen elírják. Nem egyszer, kétszer. Az alábbi kép tanúbizonyságot tesz arról, hogy a Népszabadság Online is a szenzációhajhász körültekintetlen online médiumok közé tartozik.

 

 

 

 

 

Természetesen ezt az olvasók sem hagyhatták szó nélkül. A komment, mely a mi állásfoglalásunkat is megfogalmazza (Pontosan idézünk, stilisztikailag sem javítottunk bele):

Ekkora baklovest, hogy meg az aldozat nevet sem irja pontosan leirni a NOL ujsagiroja... Arrol mar nem is beszzelve, hogy ugy csinal, mintha egyetlen tettesre utalo DNS-rol lenne szo, ahelyett, amit 2 apja is megmontak hivatalosan: tobb tettes DNS-et talaltak meg az aldozaton. Ez hivjak a NOL-nal oknyomozo ujsagirasnak? Lenyeg a politikai korrektseg, a tobbire meg nem adunk, ugyebar...

Zárszóként pedig:

 

Címkék: cigány gyilkosság nol nóra leégés kiskunlacháza horák

A bejegyzés trackback címe:

https://sikator.blog.hu/api/trackback/id/tr75955291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása